top of page
  • Marc André S. Nilsen

Rundhaugveien 3 D | Oslo


I Desember 2017 leverte A3PRO komplett prosjektering for byggemelding av to boliger i Oslo. Boligene består av underetasje med bl.a. garasjekjeller, 1. Etasje med stue og kjøkken, 2. Etasje med soverom og bad og takterrasse. Det ble utarbeidet plan-, fasade- og snitt-tegninger, situasjonsplan, utomhusplan og avkjøringsplan, samt 3D modell av tomt med omkringliggende bebyggelse for visualisering og solstudie. Et spennende prosjekt som gav et flott resultat.

3D illustrasjon

Fasade vest, terrengsnitt

Situasjonsplan

Solstudie

#skisseprosjekt #3Dmodell #byggemeldingstegninger #arkitekt #terrengprofiler #tegning #prosjektering #situasjonsplan #snitt #arkitekttjenester #byggetegning

158 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page