• Marc André S. Nilsen

A3PRO AS | Om oss


A3PRO AS holder til i Julsundvegen 113 i Molde. Vi leverer oppmåling-, arkitekt- og byggesaktjenester til boligbyggere.

A3PRO startet opp sin virksomhet i mai 2016 med fokus på å levere tjenester til boligbyggere med utgangspunkt i byggesak- og arkitekttjenester. Fra høsten 2016 ble det investert i oppmålingsutstyr (gps/gnss) for slik å kunne levere konseptet; "tre funksjoner - én prosjektering", som i praksis betyr at vi for et boligprosjekt utfører prosjektering og kontroll, som er lik for oppmåler, arkitekt og søker i prosjektet, kun én gang i stedet for at tre forskjellige foretak utfører det hver sin gang. Konseptet er dermed egnet til å skape bedre flyt i prosjekteringsfasen og dermed spare tid og ikke minst gi kostnadsbesparelser.

Vår logo som skal vise en byggetegning-layout.

På bloggen vår vil vi skrive om smått og stort som foregår i A3PRO, om prosjekter vi jobber med, om tjenestene vi leverer, om bransjetemaer som opptar oss og andre nyheter vi har å melde. Alle nye innlegg vil deles på vår facebook-side, så følg oss gjerne der. Bloggen vår vil rett og slett være vårt markedsføringsverktøy. Så om du har et prosjekt på gang eller kjenner noen som trenger å få noe utført; Lik og del våre innlegg!

#prosjektering #oppmåling #tegning #byggetegning #molde #utstikking #innmåling #profilering #terrengprofiler #situasjonsplan #snitt #byggemeldingstegninger

124 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle